Jak sehnat peníze? Někdy se stane, že potřebujete nutně peníze, do výplaty ještě zbývá mnoho času, či vás postihl nečekaný výdaj a potřebujete si třeba půjčit.

Ať už je váš důvod jakýkoliv, v dnešní době je naštěstí poměrně snadné peníze sehnat.

Máte několik možností, jak sehnat peníze:

  1. vydělat si je (přečtěte si zde, jak vydělat peníze na internetu)
  2. půjčit si je (viz níže)

Sehnat peníze můžete jednoduše tak, že si vezmete půjčku. Jen je důležité vědět, kde o ni zažádat.

Nejdříve můžete zkusit sehnat peníze od přátel a rodiny. Většinou za to nic nechtějí a bývá to rychlé.

Sehnat peníze lze také od cizích lidí přes platformy typu Zonky. Nebo si můžete půjčit od své banky nebo nebankovní společnosti.

Pojďme se podívat níže, jak sehnat peníze (a kolik) od nebankovních společností. Tyto firmy jsou obvykle pružné a zasílají peníze okamžitě po schválení půjčky.

 

Jak sehnat peníze? Kamali pomůže

Mezi nejlépe hodnocené a obecně přijímané půjčky se řadí půjčka Kamali. Je ideální pro lidi, kteří chtějí půjčku vyřídit rychle, jednoduše a bez zbytečných průtahů.

Žádost lze v tomto případě podat online, stačí vyplnit základní údaje a následně žádost odeslat.

Půjčka je navíc přístupná širokému okruhu lidí – může o ni zažádat jakákoliv fyzická osoba nad osmnáct let, která má trvalý pobyt v České republice.

K žádosti budete potřebovat pouze český občanský průkaz (v případě cizinců potvrzení o trvalém pobytu), mobilní telefon a samozřejmě bankovní účet, kam vám následně dorazí peníze, o něž jste zažádali.

Kamali pracuje rychle a po schválení vaší žádosti vám peníze přijdou na účet někdy už do deseti minut. Obvykle pak nejpozději do jednoho dne.

Pochopitelně platí, že je lepší zažádat o půjčku v průběhu pracovního týdne.

Ale peníze můžete získat i o víkendu nebo o svátcích, neboť Kamali umožňuje výběr z terminálů Sazky, které najdete po celé České republice.

Co se cen za půjčku týče, i ty jsou přívětivé v porovnání s jinými online půjčkami.

Základní poplatek u Kamali činí třicet tři korun za každou půjčenou tisícikorunu.

Pokud vám zrovna nebudou vybývat peníze na pozdější zaplacení půjčky, můžete si navíc datum její splatnosti odložit o +30 dní, a to za poplatek čtyřicet devět korun za každou tisícikorunu.

Půjčku je možné rozdělit až na deset měsíčních splátek. Při uhrazení alespoň 10% jistiny a poplatku za odložení termínu splatnosti vám Kamali termín splatnosti automaticky odloží.

Výhodnou půjčku Kamali nabízí zejména těm, kteří jsou schopní půjčené peníze splatit rychle.

Pokud tak učiníte nejpozději do čtrnácti dnů od získání půjčky, nebudete muset platit žádné poplatky navíc.

Před blížícím se termínem platnosti vám přijde SMS, která vás na něj upozorní.

Nejspíš vás zajímá, kolik si tedy můžete půjčit. Kamali novým zákazníkům poskytuje půjčku do výše patnáct tisíc korun, a to bez doložení příjmu.

V případě nečekané pohotovosti nebo při nedostatku peněz před svátky tak jde o půjčku, která vás vytáhne z nouze, ale zároveň vás při splácení finančně nezruinuje.

Opětovné půjčky pak mohou dosáhnout výše až dvacet tisíc korun.

>>POŽÁDAT O PENÍZE S PŮJČKOU KAMALI MŮŽETE ZDE

 

Jak sehnat peníze od Zaplo

Snadno sehnat peníze můžete i díky půjčce Zaplo, kterou lze rovněž pohodlně vyřídit přes internet.

Se Zaplo si můžete napoprvé půjčit od tisícikoruny až po šestnáct tisíc korun, a to na třicet dní zdarma. Pokud tuto první půjčku splatíte včas, nebude vám účtován žádný poplatek navíc.

U dalších půjček již platíte poplatky, ovšem ve stejnou dobu si můžete půjčit takřka dvojnásobek první půjčky, konkrétně až třicet tisíc korun.

Zaplo se vyznačuje rychlým vyřízením žádosti o půjčky. Žádost konkrétně probíhá tak, že vyplníte online formulář a nahrajete kopii vašeho občanského průkazu k ověření totožnosti.

Posledním krokem je zaplacení verifikačního poplatku v symbolické hodnotě jednoho haléře.

Po schválení žádosti o půjčku vám peníze do patnácti minut přistanou na účtu, z něhož jste předtím uhradili verifikační poplatek.

Podmínky pro získání půjčky se řadí mezi ty běžné. Patří k nim trvalý pobyt na území České republiky, věk minimálně osmnáct let a bezdlužnost, nic víc již nemusíte splňovat.

Jakmile jednou půjčku máte, výhodou je možné splacení předem, nebo naopak prodloužení termínu splatnosti až o třicet dnů pro lidi, kteří by zjistili, že nemohou půjčku splatit v předem dohodnutém čase.

>> POŽÁDAT O PENÍZE S PŮJČKOU ZAPLO MŮŽETE ZDE

 

Jak sehnat peníze rychle s ViaSMS

Třetí půjčkou, která by vás mohla zaujmout v případě časového presu a touze po rychlém vyřízení vaší žádosti, je půjčka Via SMS.

ViaSMS umožňuje při první půjčce získat částku od stokoruny až po osm tisíc, přičemž na splacení budete mít tradičních třicet dnů.

Při dalších žádostech se maximální výše půjčky postupně vyšplhá až na třicet tisíc korun. Za první půjčku při včasném splacení nemusíte hradit žádné poplatky navíc.

Při žádosti o půjčku (ZDE) je třeba předložit standardní informace běžné u tohoto typu půjček. Jde o číslo mobilního telefonu a bankovní účet, na nějž obdržíte peníze.

Rovněž musíte předložit kopii občanského průkazu a doložit příjem. Na závěr zaplatíte registrační poplatek o symbolické hodnotě jedné koruny.

Jakmile proběhne schválení vaší žádosti, půjčka by se měla na vašem účtu objevit do patnácti minut až do dvou dnů, podle toho, u jaké banky máte účet zřízený.

U České spořitelny, MONETY Money Bank a Fio banky platba proběhne rychleji, u Komerční banky, Raiffeissen bank či jiné banky převod potrvá dva pracovní dny.

Samotné rozhodnutí o tom, jestli půjčku získáte, vám nicméně přijde na e-mail či mobilní telefon do deseti minut od podání žádosti, pokud jste tedy žádost podali během pracovní doby.

Co se konkrétních podmínek pro udělení půjčky týče, příliš se neliší od běžného standardu.

Žadatel o půjčku musí být občanem České republiky ve věku dvacet až šedesát osm let a neměl by se zpozdit se splacením úvěrů.

Standardní doba splatnosti půjčky činí třicet dnů, v případě potřeby a po předchozí domluvě je však možné termín splatnosti prodloužit o sedm, čtrnáct nebo třicet dnů, a to za odpovídající poplatek.

>> POŽÁDAT O PENÍZE S PŮJČKOU VIA SMS MŮŽETE ZDE

Redakce

Nejnovější články

9 nejlepších platforem pro P2P investice [recenze+bonusy]

Recenze nejlepších P2P platforem pro P2P investice. Podívejte se na výhody, nevýhody a na co…

2 dny před

10 nejlepších aplikací na investování do nemovitostí

Jaké jsou nejlepší aplikace na investování do nemovitostí a proč? Podívejte se na těchto 10…

3 dny před

Povídání o trzích: Big tech, nákupy Jardy Brychty a prodeje Warrena Buffetta

Zhruba poslední čtyři týdny zveřejňují velké společnosti své hospodářské výsledky. Největší pozornost jako vždy přitahují…

3 dny před

Nejlepší bonusy za založení účtu [květen 2024]

Podívejte se na přehled nejlepších možností, kde získáte bonus za založení účtu. Bonus získáte jak…

5 dny před

Kvartální výsledky XTB: Trend pasivního investování podporuje silný růst

XTB získala 129,7 tis. nových klientů (+ 24,5 % meziročně) a zvýšila počet aktivních klientů…

6 dny před

Jak získat peníze na podnikání [5 osvědčených způsobů]

Jak získat peníze na podnikání? Podívejte se na tyto osvědčené a zároveň nejčastější způsoby, jak…

1 týdnem před