Rychlá půjčka 30 000 Kč [ihned na účet]: kde ji získat

Online půjčka 30 000 Kč ihned na účet: podívejte se, kde ji získat, jaké jsou výhody, nevýhody a na co dát pozor.

Níže najdete přehled poskytovatelů, u kterých si můžete 30 000 Kč půjčit.

Rychlá půjčka 30 000 Kč je poměrně slušnou finanční podporou každého, kdo by rád zalepil díru v rodinném rozpočtu či se připravil na horší časy.

Zafinancujete z ní dovolenou, opravu porouchaného vozu i novou lednici či pračku.

Částka 30 tisíc ještě není tak vysoká, abyste ji nemohli vyřešit v rámci rychlé půjčky před výplatou.

To sice na jednu stranu znamená, že peníze dostanete velmi rychle, na stranu druhou je ale budete muset také v krátké době splatit. Jde obvykle o horizont několika dní.

To byste měli mít na paměti a ještě předtím, než o půjčku 30 000 Kč požádáte, objektivně zhodnotit svoji schopnost splácet.

 

Jak o půjčku do 30 000 Kč požádat?

Půjdete-li cestou nebankovního úvěru, což je v současné době nejjednodušší a nejrychlejší, jednoduše vyplníte formulář a odešlete svoji žádost online.

O tom, zda jste byli úspěšní a peníze vám budou poskytnuty, se většinou dozvíte v průběhu několika dalších minut.

Půjčka 30 000 Kč na ruku již ve většině případů vyžaduje doložení příjmů.

Není nutné žádat zaměstnavatele o vydání potvrzení a čelit tak nepříjemným dotazům účetní, plně postačí výplatní pásky či dokonce pouze výpis z účtu.

Na českém internetu narazíte na celou řadu poskytovatelů nebankovních půjček, kteří vám během několika minut poskytnou půjčku 30 000 Kč bez registru.

Který z nich je však tím nejvýhodnějším právě pro vás?

Vybrali jsme pro vás 3 nebankovní půjčky, které rozhodně stojí za vaši pozornost.

 

1.     Půjčka 30 000 Kč od Zonky

zonky logo

Zonky patří k poměrně moderním typům tzv. P2P (peer-to-peer) půjček, které fungují na principu půjčování peněz mezi lidmi.

To znamená, že pokud má někdo finanční prostředky navíc, které by rád zhodnotil, nabídne je někomu jinému, kdo naopak potřebuje půjčit.

Zájemce o půjčku je samozřejmě stejně jako v bance či u nebankovního poskytovatele povinen zaplatit úroky za poskytnuté prostředky.

Ty ale nejsou tak vysoké jako v případě jiných způsobů získání půjčky. Jde tedy o oboustranně výhodné uspokojení potřeb.

Se Zonky získáte půjčku levněji, než v bance a navíc vše vyřídíte stejně jako v případě nebankovní půjčky online.

Peníze na svém účtu tak můžete mít klidně do 5 minut od podpisu smlouvy. Půjčit si můžete až 1,2 mil. Kč na dobu 10 let. Zonky ale podporuje také nižší půjčky.

Na co si lze od Zonky půjčit

Jeho nevýhodou je, že abyste půjčku vůbec získali, je potřeba o sobě poskytnout poměrně dost informací a napsat svůj příběh, který musí zaujmout potenciální investory.

Samotné Zonky si projíždí insolvenční a obchodní rejstříky, registry dlužníků, ale i sociální sítě a snaží se o ověření informací, které o sobě zájemce o půjčku poskytne.

Úrok je u Zonky variabilní a je určován individuálně a začíná od 4,99%.

V jeho výpočtu se mimo jiné zohledňuje, jak moc zasáhnou splátky do života dlužníka a o jak velké riziko pro investora se jedná.

Na Zonky si může ZDE půjčit každý, kdo:

  • Je starší než 18 let.
  • trvalý pobyt či občanství v České republice.
  • Vlastní v některé české bance aktivní účet.

Dále budete potřebovat alespoň:

  • 2 doklady totožnosti, jejichž kopie nahrajete do systému. Mohou jimi být například občanský a řidičský průkaz, doklad o trvalém pobytu, cestovní pas, rodný list, kartička z pojišťovny anebo dokonce zbrojní průkaz.
  • Doklad o vašich příjmech. Může se jednat o bankovní výpis, výplatní pásky anebo potvrzení o příjmu od zaměstnavatele. Jestliže nemáte práci, připravte si výměr rodičovské či důchodový výměr.

Půjčku 30 000 Kč na ruku vám ale Zonky nedá, jestliže vám v současné době hrozí exekuce anebo jste v insolvenci.

Pokud jste ale exekuci či insolvenci absolvovali v minulosti a v současné době již máte vše za sebou a spolehlivě vyřízené, nic nebrání tomu, abyste půjčku získali. Počítejte ale s prověřováním vaší platební morálky a kontrolou registru dlužníků.

 

2.     Půjčka 30 000 Kč od ViaSMS

viasms logo nové

Půjčka ViaSMS je tu pro splnění vašich snů. Získat s ní můžete až 60 000 Kč. Její předností je opravdu nízká měsíční splátka, kterou si může dovolit téměř každý.

Peníze získáte velmi rychle, obvykle do několika minut od vyplnění žádosti.

ViaSMS je tak dalším, kdo půjčí 30 000 Kč během krátké chvíle. Celý systém je postaven na registraci, která proběhne v rámci první žádosti o půjčku.

Zadat je potřeba své jméno a osobní informace, číslo bankovního účtu a ověřit číslo mobilního telefonu.

Jakmile jste jednou v systému zaregistrováni, stačí později již jen zaslat SMS s požadovanou částkou a rychlá půjčka je vaše.

půjčka 30000 od viasms

Pro získání půjčky od ViaSMS budete potřebovat:

  • Doklad totožnosti (občanský průkaz, řidičský průkaz, zbrojní pas, atd.)
  • Číslo vašeho bankovního účtu.
  • Doklad o příjmech (výplatní páska, potvrzení od zaměstnavatele, výpis z účtu, apod.)
  • Povědomí o vašich měsíčních výdajích.

Jakmile je vaše žádost o půjčku u ViaSMS jednou schválena, jsou vám v průběhu několika minut odeslány peníze.

Při jejich přijetí ale musíte počítat s dobou potřebnou pro mezibankovní převod. Ta je výrazně kratší, máte-li bankovní účet veden u některého z těchto ústavů:

V tom případě vám peníze na účet přijdou opravdu za několik minut od schválení půjčky.

Půjčka u ViaSMS je tak vhodná pro všechny, kteří chtějí mít peníze ihned a nechtějí neustále dokola podstupovat zdlouhavé papírování.

 

3.     Půjčka 30 000 Kč od Zaplo

zaplonasplatky logo

Chcete získat půjčku až 30 000 Kč?

Pak se spolehněte na Zaplo (Požádejte ZDE), které navíc nabízí také první půjčku zcela zdarma (maximálně 16 000 Kč na 30 dnů).

U standardní půjčky si však můžete sami zvolit dobu splatnosti z 7 až 30 dnů.

Podaří-li se vám tuto první půjčku bez problémů splatit, Zaplo vám ochotně půjčí i podruhé.

Výhodou je, že se v průběhu žádosti o první půjčku automaticky registrujete do systému a získáváte v něm uživatelský účet.

V něm se shromažďuje nejen vaše historie, ale také veškeré osobní údaje.

Při žádosti o další půjčku tak již nemusíte znovu nahrávat všechny potřebné doklady a ověřovat vaši totožnost.

Počítejte s tím, že minimálně při první žádosti o půjčku, po vás bude vyžadováno potvrzení o výši vašich příjmů například v podobě výpisu z účtu za posledních 3 měsíců.

Odměnou za trpělivost při tomto prvotním shromažďování dokumentů, bude v budoucnu možnost získat své peníze ihned bez zbytečných prodlev.

Jakmile je jednou vaše žádost o půjčku u Zaplo schválena, peníze se dostanou na cestu k vám v průběhu několika minut

 

Nemáte rádi zdlouhavé papírování?

Pak je půjčka 30 000 Kč na OP (občanský průkaz) tím pravým pro vás. Jediné, co k ní budete potřebovat je doklad totožnosti. V současné době, kdy je internet dostupný téměř všude, lze navíc půjčku zařídit kompletně online.

Občanský průkaz tak pouze vyfotíte nebo naskenujete a pošlete e-mailem. Rychlá půjčka na OP je tak řešením pro všechny, kteří potřebují rychle menší obnos peněz a nechtějí kvůli tomu vzbuzovat příliš mnoho povyku.

Jestliže jste navíc schopni půjčené prostředky i rychle splatit, nemusíte od tohoto způsobu získání financí očekávat žádné komplikace.

Půjčka 30 000 Kč na OP je řešením také pro podnikatele, kteří sice příjem mají, ale je pro ně komplikované jej doložit.

Všichni, kdo si berou půjčku 30 000 Kč bez registru, ale musí počítat s tím, že jejich situace nebude poskytovatelem půjčky detailně ověřována a měli by být schopni ji sami objektivně posoudit.

Jednoduše půjčka bez vysvětlování

Obáváte se nutnosti zdlouhavě vysvětlovat na, co a proč si chcete půjčit? Myslíte si, že by vás úředník v bance odsoudil za to, že si půjčujete na něco, co nepotřebujete? Nemusíte.

V případě rychlé půjčky 30 000 Kč nikomu opravdu nic není do toho, na co chcete peníze použít. Je to čistě vaše věc. Tato půjčka je totiž bezúčelová.

To znamená, že si můžete peníze půjčit na cokoliv. Navíc, výše uvedení poskytovatelé mají licenci od České národní banky.

Zde můžete získat svou první půjčku zcela zdarma