Rychlá půjčka 50000 Kč [4 možnosti, kde půjčí]

Půjčka 50000 Kč (kde a jak ji rychle získat): přečtěte si zde možnosti půjčky 50000 Kč, výhody a nevýhody. Víte, kde o půjčku zažádat?

Řada úvěrů v České republice poskytuje půjčky v hodnotě statisíců či milionů korun. Ne však každý člověk potřebuje půjčku o tak vysoké hodnotě.

Někdy je stejně vyhovující půjčka 50000 Kč ihned, kterou je navíc mnohem jednodušší dostat. V ČR ji nabízí několik poskytovatelů, kteří patří v tomto směru mezi nejzajímavější.

 

4 hlavní poskytovatelé rychlé půjčky na 50000 Kč

 

1) Půjčka 50000 Kč od Home Credit

Home Credit logo

U Home Credit patří půjčka 50000 Kč k těm nižším  – protože Home Credit poskytuje úvěr o hodnotě 10 tisíc korun až 250 tisíc korun.

Home Credit je revolvingový úvěr s flexibilní dobou splácení. To v praxi funguje tak, že si každý zákazník vybírá, kolik může nebo chce měsíčně splácet.

I když pochopitelně existuje určitá hranice, pod kterou nejde při stanovování výše splátek klesnout. Při půjčce 50 tisíc korun to například je 1050 Kč za měsíc.

Půjčku jde snadno vyřídit online zde. Stačí vyplnit krátký formulář, po jehož odeslání se zájemci o půjčku ozve zástupce společnosti a probere s ním detaily.

Home Credit si zakládá na své transparentnosti, takže ještě před podpisem smlouvy každý ví, kolik za půjčku zaplatí. Díky tomu se může rozhodnout, jestli mu nabídnuté podmínky vyhovují či nikoliv.

A pokud by náhodou zákazník do 30 dnů od uzavření smlouvy změnil názor a rozhodl se, že půjčku již nepotřebuje, peníze může zdarma vrátit. Vyřízení i sjednání půjčky ihned je navíc zcela zdarma.

Home Credit je rychlá půjčka, která usiluje o to peníze odeslat na účet zákazníka do druhého dne po podpisu smlouvy.

Zároveň poskytuje lidem možnost si smlouvu detailně projít předtím, než učiní finální rozhodnutí – posílá ji potenciálním klientům domů, kde si ji mohou v klidu prostudovat.

Půjčka na žadatele neklade přehnané nároky. Při žádosti je třeba doložit dva doklady totožnosti, údaje o zaměstnavateli či podnikání a číslo bankovního účtu.

Půjčka je bez ručitele a bez udání účelu, získané peníze tedy můžete využít libovolným způsobem.

 

2) Okamžitá půjčka 50000 Kč od Viasms

viasms logo nové

Viasms vychází vstříc všem, které zajímá půjčka 50000 Kč – a klidně i více nebo méně! Viasms poskytuje částku v rozmezí 1 tisíc až 60 tisíc korun.

Pro nové zákazníky bude nicméně atraktivní hlavně možnost mít první půjčku bez úroků. To platí pouze v případě, že maximální výše půjčky činí 16 tisíc korun, poté se již půjčená částka tradičně úročí.

Viasms je nebankovní půjčka.

Žádost lidé snadno podají online na stránkách úvěru ZDE. Výši splátky si uzpůsobí svým finančním možnostem.

Viasms nabízí dvě různé možnosti splácení. Při půjčce 50000 Kč je to buď minimální měsíční splátka 8834 korun anebo plná splátka 61000 korun. S tím souvisí i délka doby splácení.

Kdykoliv je možné si splátku navýšit a zaplatit víc, což případně povede k ušetření na úrocích, pokud nejde o první půjčku daného zákazníka nebo její výše přesahuje 16 tisíc korun.

Půjčka se profiluje jako rychlá půjčka před výplatou, která umožňuje překonat nenadálou finanční pohotovost.

Tomu odpovídá i skutečnost, že se snaží o rychlé vyřízení – peníze odesílá ihned po schválení žádosti. U většiny českých bank tak mohou být k dispozici už do několika minut.

Půjčka zákazníkům vychází vstříc i díky tomu, že nepožaduje ručení a je bez registru. K získání úvěru je třeba doložit příjem, číslo mobilního telefonu a běžný účet u jedné z českých bank.

 

3) Bankovní půjčka 50000 Kč od České spořitelny

Česká spořitelna logo nové

Česká spořitelna nabízí vyšší částky než výše zmíněné úvěry – ale půjčka 50000 Kč u ní pochopitelně také nechybí!

Celkem si můžete půjčit 2 tisíce korun až 2,5 milion korun, a to bez zajištění. Dobu splácení si každý zákazník opět volí sám, pohybuje se nicméně mezi 12 až 120 měsíci.

Úroková sazba začíná na příznivých 5,55 procentech za rok.

Půjčka od České spořitelny je bez udání účelu a za její vedení neplatíte žádné peníze. Výše splátek je flexibilní, můžete si ji kdykoliv navýšit anebo naopak snížit, i když i v tomto případě platí, že pod určitou hranici klesnout nejde.

Čím se úvěr od České spořitelny odlišuje od řady jiných půjček, je možnost si dvakrát ročně beztrestně požádat o odklad splátek.

To přijde vhod zejména v potenciálně rizikovém období, kdy lidé mají spoustu dodatečných výdajů, nebo během období placení daní.

Vedení úvěru je zdarma a v případě přání je možné do 30 dnů odstoupit od smlouvy.

Rovněž je třeba zmínit, že pokud bude zákazník řádně splácet, Česká spořitelna mu odpustí až 15 posledních splátek, díky čemuž může v konečném důsledku ušetřit nemálo peněz.

Žádost lze opět jednoduše podat online zde.

V krátkém formuláři člověk vyplní základní údaje a zadá výši měsíčních příjmů i výdajů. Po odeslání žádosti zájemce kontaktuje bankéř České spořitelny a probere s ním detaily.

Po úspěšném schválení žádosti je možné mít někdy peníze na účtu už do 15 minut.

Ve srovnání půjček Česká spořitelna kromě výše zmíněných výhod vychází příznivě i díky své dlouhodobé existenci a ověřené bezpečnosti.

 

4) Nebankovní půjčka 50000 Kč od Zonky

zonky logo

Zonky je oblíbená půjčka, která umožňuje půjčit peníze i lidem, kteří by jinak v bankách nezískali tradiční půjčku.

Stejně jako ostatní zmíněné půjčky, i Zonky nabízí i vyšší částky, než je půjčka 50000 Kč – poskytuje 5 tisíc korun až 1,2 mil. korun.

Sympatické na Zonky je, že zákazník sám zadá, kolik si měsíčně může dovolit splácet – a již dopředu vidí orientační odhad toho, kolik by nakonec za půjčku případně zaplatil.

U Zonky nechybí půjčka 50000 Kč na OP. Zákazník poskytne dva doklady totožnosti – občanský průkaz a ještě jeden doklad navíc.

Půjčka nicméně není bez doložení příjmu a je nutné k žádosti přiložit i výpis z bankovního účtu.

Ihned po schválení žádosti Zonky peníze odešle na účet, nicméně doba jejich doručení se liší podle toho, u jaké banky účet máte. Maximálně by však peníze měly dorazit do 1-2 pracovních dnů.

V případě, že má člověk peníze navíc, může klidně poslat vyšší splátku, čímž si zkrátí celkovou dobu splácení.

Popřípadě je možné kdykoliv půjčku splatit předčasně, a to bez jakýchkoliv poplatků navíc, nahlášení nebo vyplňování dodatečných formulářů.

Velkým plusem tohoto úvěru je jeho nízký úrok, který začíná už na 4,49 procentech za rok. Zonky nabízí úrok podle finanční situace každého žadatele.

Zonky se zaměřuje na současné podmínky potenciálních zákazníků, což v praxi znamená, že je úvěr ochotný poskytnout i těm, kteří třeba byli v minulosti v exekuci nebo v insolvenci, ale momentálně se jim už vede daleko lépe.

 

Home Credit logo 10 – 250 tis. Kč POŽÁDAT
viasms logo nové 1 – 60 tis. Kč POŽÁDAT
Česká spořitelna logo 2 tis. – 1 mil. Kč POŽÁDAT
zonky logo 20 – 1,2 mil Kč POŽÁDAT

Výše uvedení poskytovatelé disponují licencí od ČNB.

TIP: Dlouhodobou půjčku najdete zde a půjčku pro OSVČ zde.