Nebankovní půjčka 20 000 Kč [kde a jak ji získat]

Rychlá půjčka 20 000 Kč vyřeší přechodný nedostatek peněz: kde a jak ji získat, jaké jsou její výhody a nevýhody si přečtěte v tomto článku. Požádejte o půjčku na 20 000 Kč u níže uvedených poskytovatelů.

Zaskočil vás výpadek příjmů nebo ztráta zaměstnání a potřebujete překlenout krátkodobý nedostatek finančních prostředků, než se zase vše vrátí do normálu?

Pak byste měli vědět, že na finančním trhu existuje poměrně pestrá nabídka nebankovních půjček, které lze vyřídit velice rychle a stejně tak rychle je můžete splatit.

Půjčky do 20 000 Kč jsou fenoménem poslední doby, která upřednostňuje rychlá a efektivní řešení jakékoliv situace.

 

V jakých situacích se může půjčka 20 000 Kč hodit?

Jestliže vám krátkodobě poklesnou příjmy, je pocit, že máte rezervu ve výši několik tisícovek, k nezaplacení.

Stejně tak peníze využijete v době, kdy se objeví nečekané výdaje, například se vám porouchá některý z domácích spotřebičů, na kterém jste životně závislí, anebo přestane fungovat automobil, který vás každý den vozí do práce.

Za 20 000 Kč již všechny tyto neočekávané situace vyřešíte.

Navíc tato suma není tak vysoká, abyste ji nemohli splatit z několika dalších výplat.

Podobně se vám peníze navíc mohou hodit, i pokud se vám v jednu chvíli nahromadí více plateb, například přijde složenka na přeplatek za plyn, elektřinu a vaše dítko na mobilním telefonu prosurfuje více, než je zdrávo.

 

Jaké jsou výhody krátkodobé malé půjčky?

Kromě toho, že získáte ihned peníze, které urgentně potřebujete, nezatíží nízké splátky dluhu rodinný rozpočet a splácení si můžete rozložit podle momentální situace.

Chcete-li se zbavit dluhu co nejdříve, klidně si nastavíte splátky na několik dní.

Nedostává-li se vám naopak prostředků, můžete požádat o rozložení splátek. Nebankovní půjčka se vždy přizpůsobí vaší momentální situaci.

Získáte-li prostředky, kterými můžete svůj dluh předčasně umořit, můžete svému věřiteli zaslat mimořádnou splátku a požádat o doplacení zdarma.

 

Jak poznáte opravdu dobrou krátkodobou půjčku?

Především podle férovosti poskytovatele. Již dopředu byste měli vědět, kolik za půjčku zaplatíte a jaká jsou další kritéria půjčky. Zároveň by poskytovatel měl disponovat licencí od ČNB.

Dobře si také přečtěte podmínky při nesplácení půjčky. Při prvním prodlení splátky by se nemělo stát, že vám zabaví veškerý majetek.

Ve smlouvě byste měli najít také, co se bude dít, jestliže u vás nastane nestandardní životní situace a budete potřebovat upravit výši splátek a dobu splácení. Jde to bez sankce?

Opravdu smysluplná půjčka ale vyžaduje nejen férovou nabídku jejího poskytovatele, ale také odpovědnost žadatele. Půjčku má smysl si brát na něco, co má udržitelnou hodnotu.

Nelze tím označit vánoční dárky či zahraniční dovolenou.

Myslete na to, že půjčka neslouží k tomu, aby vám umožnila žít si nad poměry, měla by především pomoci udržet vaši domácnost v chodu a usnadnit vám překlenout nepříznivé období.

Jestliže něčemu ve smlouvě o krátkodobé půjčce nerozumíte, ptejte se. Mělo by vám být jasné, jak dlouho budete půjčku splácet i kolik přeplatíte.

Základem zdravých financí je totiž dokonalý přehled o všech závazcích i možných úsporách. Proto si vyhraďte čas a snažte se vše pochopit.

Vrátí se vám to tím, že i když si budete muset půjčit, ve výsledku budete šetřit.

 

Nebojte se speciálních nabídek

Někteří poskytovatelé půjček 20 000 Kč vycházejí svým klientům vstříc v podobě první půjčky zdarma.

Ta je sice obvykle omezena maximální výší finanční částky, protože slouží především k otestování klienta, ale její podmínky jsou více než lákavé.

Obvykle jde o odpuštění úroků a veškerých poplatků za sjednání. Půjčit si tak můžete napoprvé zcela zdarma.

 

Nejlepší poskytovatelé půjček 20 000 Kč

Abychom vám ušetřili práci a čas a samozřejmě také peníze, prohledali jsme za vás nabídky rychlých půjček s výhodnými podmínkami.

Jsou mezi nimi jak půjčky 20 000 Kč na OP, tak půjčky bez doložení příjmu.

Kterou z nich si vyberte, je čistě na vás. Jestliže se nemůžete rozhodnout, klidně nezávazně zažádejte o všechny a pro jednu z nich se rozhodněte až teprve po porovnání všech nabídek.

 

1.      Půjčka 20 000 Kč s Ferratum Credit

ferratum credit je půjčka pro každého logo

Pro to, abyste získali peníze s Ferratum Credit je potřeba pouze zvolit potřebnou částku v rozmezí od 2 500 Kč do 80 000 Kč, zažádat online a nechat si poslat peníze.

Takto hladce to jde za podmínky, že již jste v systému zaregistrováni.

Ferratum Credit je totiž flexibilní úvěr, díky kterému můžete mít peníze ihned na účtu.

Funguje podobně jako kontokorent či revolvingový úvěr, to znamená, že peníze čerpáte, aniž byste o ně museli opakovaně žádat.

Půjčka 20000 od Ferratum

Celou vypůjčenou částku je možné splatit jednorázově anebo si ji rozložit do několika menších měsíčních splátek. Vše záleží pouze na vás a vašich možnostech.

Díky Ferratum Credit získáte peníze vždy, když je potřebujete, aniž byste museli čekat. Čerpat prostředky navíc můžete opakovaně.

Založíte-li si účet u Ferratum Credit, nemusíte kvůli každým několika korunám, které se vám nedostávají před výplatou, neustále podávat nové a nové žádosti a vyplňovat komplikované formuláře.

Přitom neplatíte nic za vedení půjčky ani její sjednání.

I tady je to ale něco za něco. Abyste mohli zůstat klientem společnosti Ferratum Credit, je potřeba každý měsíc uhradit alespoň 12,5 % z aktuálně dlužené částky.

Splníte-li tuto podmínku, nic nebrání tomu, abyste si individuálně nastavili výši splátek i dobu splatnosti.

 

2.      Nebankovní půjčka 20 000 Kč se Zaplo

zaplonasplatky logo

Se společností Zaplo si lidé volí v rozmezí od 1 000 Kč do 30 000 Kč s možností splácení od 7 do 30 dnů.

Nebankovní půjčku 20 000 Kč od Zaplo získáte až při druhém úvěru. V případě půjčky na splátky na delší dobu se podívejte zde.

Konkrétní nastavení parametrů půjčky je individuální a závisí na vašich možnostech.

Výhodou je možnost první půjčky zdarma. Její výše je omezena 16 000 Kč a splatností 30 dní.

Jestliže si od Zaplo půjčujete poprvé, budete muset projít touto registrací, to znamená zajistit ověření své totožnosti a deklarovat svoji schopnost splácet.

Půjčka 20000 Kč Zaplo

V krajním případě vám to celé ale zabere 15 minut. Při každé další žádosti již nebude nutné nic ověřovat, jednoduše budete figurovat v systému jako ověřený uživatel.

Po schválení vaší žádosti budou peníze ihned odeslány na váš bankovní účet.

 

3.      Půjčka 20 000 Kč s Viasms

viasms logo nové

I u dalšího poskytovatele krátkodobých půjček společnosti Viasms můžete využít výhodné nabídky první půjčky zdarma.

Omezena je výší 8 000 Kč a dobou splatnosti 30 dní. Jako nový klient automaticky nemusíte prvních 30 dní platnosti půjčky hradit žádné poplatky.

Za standardních podmínek však vaše půjčka u Viasms může dosáhnout až 60 000 Kč.

I tato půjčka patří k tak zvaným flexibilním úvěrům, které je možné po registraci do systému čerpat opakovaně. V tomto případě, jak již sám název napovídá, prostřednictvím SMS.

Podmínkou pro to, abyste zůstali klientem Viasms, je zapotřebí každý měsíc uhradit měsíční splátku ve výši alespoň 500 Kč.

Dobu splácení vašeho úvěru si přitom můžete nastavit v rozmezí od 3 měsíců až do 10 let.

Rychlá půjčka 20000 Kč kalkulačka viasms

O první i opakovanou půjčku u Viasms můžete požádat jednoduše online zde. Stačí vyplnit a odeslat formulář.

U flexibilního úvěru se nemusíte obávat, že na vás přijde exekutor, nebudete-li mít na první měsíční splátku.

Plně postačí, uhradíte-li minimální měsíční splátku a jste opět za vodou.

Jestliže je pro vás i tato částka příliš, řešte svoji situaci aktivně a kontaktujte zákaznickou linku Viasms. Společně určitě najdete vhodné řešení.

 

Pro koho je vhodný flexibilní úvěr na splátky?

Abyste mohli zažádat o krátkodobou půjčku, případně ji čerpat pravidelně, je potřeba mít trvalý pobyt v České republice a být starší než 18 let.

Zároveň byste měli mít nějaký pravidelný zdroj příjmů, z něhož budete schopni své závazky hradit, ideálně zaměstnání.

Flexibilní úvěr se hodí pro překlenutí krátkodobého nedostatku finančních prostředků či jako peníze, do kterých můžete sáhnout kdykoliv, když se objeví nenadálé výdaje, na které vaše výplata nestačí.

Flexibilní úvěr funguje podobně jako kontokorent k bankovnímu účtu, v mnoha případech je však finančně výhodnější.

Výhodou je také to, že půjčené prostředky můžete splatit najednou anebo si je rozložit do individuálně nastavených splátek.

Vše se přizpůsobí vašim aktuálním možnostem.

TIP: Zde je přehled půjček na ruku a půjček pro živnostníky.